Telefon: +45 86 34 38 22 - Åbningstider: Mandag - torsdag 09:00 - 16:00 Fredag 09:00 - 14:00

Retssager

Vores erfarne advokater specialiserer sig i at rådgive og repræsentere klienter gennem forskellige retssager. Vi assisterer både sagsøgere og sagsøgte, procestilvarslede og adciterede gennem hele retssagsprocessen.

Dødsbobehandling

Med vores empati og ekspertise hjælper vi familier gennem den følsomme proces med at håndtere en afdøds bo. Vores erfarne team af advokater sikrer en omhyggelig og effektiv administration af boet, samtidig med at vi tager hensyn til familiens individuelle behov og ønsker.

Testamenter og arv

Hvis ikke du laver et testamente, vil det være arveloven, der bestemmer, hvem der skal arve efter dig, og hvordan dit dødsbos værdier skal fordeles, når du engang ikke er her længere. Hvis du laver et testamente, kan du selv få lov til at bestemme over en stor del af den arv, du efterlader dig.

Fremtidsfuldmagter

Fremtidsfuldmagter gør det muligt for andre at handle på dine vegne, hvis du engang i fremtiden ikke selv er i stand til det grundet sygdom eller andet. Ved at få lavet en fremtidsfuldmagt, kan du altså vælge en anden person til at varetage dine interesser, hvis du på et tidspunkt ikke selv kan.

Ægtepagter

Der kan opstå mange spørgsmål i forbindelse med oprettelse af en ægtepagt. Man kan være i tvivl om, hvad en ægtepagt er, om man behøver en, hvornår en ægtepagt skal indgås med mere.

Skilsmisse

Vi rådgiver og støtter ægtepar gennem processen med separation og skilsmisse. Vi forstår, at dette kan være en følelsesmæssigt udfordrende tid, og vores erfarne team af advokater er her for at hjælpe med at gøre overgangen så glat som muligt for dig.

Samlevende

Vi er specialiserede i at bistå samlevende par gennem alle aspekter af deres samliv, herunder i forbindelse med ophør af samlivet, og vi håndterer samtlige forhold, der opstår både i levende live og i dødssituationer.

Samvær og bopæl vedrørende børn

Vi rådgiver og bistår vores klienter i forbindelse med samværs- og bopælsproblemer omkring børn. Vi forstår de udfordringer, der kan opstå i sådanne situationer, og vi er dedikerede til at hjælpe med at finde de bedste løsninger for både forældre og børn.

Ansættelsesret

Uanset om det drejer sig om ansættelseskontrakter, arbejdstvister, afskedigelser eller diskriminationssager, står vores erfarne team af advokater klar til at yde dig professionel rådgivning og repræsentation.

Konkurs og insolvens

Vi er for at hjælpe dig med at navigere gennem processen med konkurs og insolvens med empati og professionel rådgivning.Vi arbejder målrettet for at finde de bedste løsninger til dine økonomiske udfordringer og hjælpe dig med at genvinde økonomisk stabilitet.

Lejeret

Fra udarbejdelse af lejekontrakter til håndtering af tvister og opsigelser, kan du regne med vores ekspertise og professionalisme til at finde de bedste løsninger for dig. Lad os hjælpe med at sikre, at dit lejeforhold er trygt og lovligt, så du kan nyde din bolig uden bekymringer.

Personskadeerstatning

Vores erfarne team af advokater står klar til at hjælpe dig med at få den erstatning, du fortjener, efter en personskade. Vi forstår, at en personskade kan have alvorlige konsekvenser for dit liv, og vi er her for at sikre, at dine rettigheder og interesser bliver beskyttet.