Telefon: +45 86 34 38 22 - Åbningstider: Mandag - torsdag 09:00 - 16:00 Fredag 09:00 - 14:00

Retssager

Med vores ekspertise inden for erhvervsretlige tvister står vi klar til at repræsentere din virksomhed med dedikation og professionalisme. Vi vil arbejde målrettet for at beskytte dine interesser og opnå de bedst mulige resultater for din virksomhed.

Virksomhedsoverdragelse

Vi er klar til at hjælpe dig med alle aspekter af køb og salg af virksomheder. Uanset om du er sælger eller køber, sikrer vores erfarne team af advokater en professionel og effektiv gennemgang af transaktionen for at beskytte dine interesser og sikre en problemfri overgang.

Konkurs og insolvens

Når en konkursbehandling indledes i retten, må den insolvente ikke længere råde frit over egne penge og værdier. Hvis det alligevel skulle ske, kan retten bestemme, at indgåede handler eller transaktioner skal gå tilbage. Når retten gør det, kaldes det omstødelse.

Selskabsret

Med vores omfattende viden og erfaring inden for selskabsret er vi klar til at vejlede dig gennem enhver udfordring, din virksomhed måtte stå over for. Uanset om det drejer sig om stiftelse af selskaber, udarbejdelse af vedtægter, omstruktureringer eller tvister, kan vores erfarne team af advokater hjælpe med at sikre, at din virksomheds juridiske fundament er solidt.

Generationsskifte

Vi er hjælper dig med at sikre en glidende overgang af din virksomhed til den næste generation. Uanset om det drejer sig om skatteoptimering, arveplanlægning eller juridiske strukturer, kan vores erfarne team af advokater skræddersy løsninger, der passer til dine behov og mål.

Entrepriseret

Med vores indsigt og ekspertise inden for entrepriseretten er vi dedikerede til at beskytte dine interesser og sikre, at dine bygge- og anlægsprojekter bliver gennemført på en retfærdig og juridisk korrekt måde. Uanset om du er entreprenør, bygherre eller leverandør, kan vores erfarne team af advokater hjælpe dig med at navigere gennem enhver udfordring, der måtte opstå i forbindelse med entrepriseforholdet.

Ansættelsesret

Uanset om det drejer sig om ansættelseskontrakter, afskedigelser, diskrimination eller arbejdstvister, er vi her for at sikre, at din retfærdighed bliver opretholdt. Med vores erfarne team af advokater kan du trygt stole på, at vi vil navigere dig gennem kompleksiteten i ansættelsesretten og sikre, at dine rettigheder bliver håndhævet.

Iværksætterjura

Som iværksætter kan juraen ofte virke uoverskuelig og som en stor udfordring, der kan forhindre dig i at realisere dine drømme for din virksomhed. Vi tilbyder en times gratis rådgivning, hvor vi kan gennemgå din problemstilling og finde ud af, hvilke af vores ydelser, du har behov for.

Inkasso

Inkasso kan blive nødvendigt at gøre brug af, hvis du ikke får betaling som aftalt. Har du for eksempel leveret en vare eller en ydelse på kredit, og får du ikke betaling fra din kunde, kan du gøre brug af enten egeninkasso eller bruge en advokat eller et inkassofirma til at inddrive gæld på dine vegne.